Warning: Illegal string offset 'maxW' in /homepages/25/d415396694/htdocs/t3lib/class.t3lib_stdgraphic.php on line 2360

Warning: Illegal string offset 'maxH' in /homepages/25/d415396694/htdocs/t3lib/class.t3lib_stdgraphic.php on line 2373

Warning: Illegal string offset 'minW' in /homepages/25/d415396694/htdocs/t3lib/class.t3lib_stdgraphic.php on line 2431

Warning: Illegal string offset 'minH' in /homepages/25/d415396694/htdocs/t3lib/class.t3lib_stdgraphic.php on line 2437
De BIO infrarood verwarming - REDPUR
bundesweit

De eerste REDPUR infrarood verwarming in BIO kwaliteit

De nieuwe REDPUR ontwikkeling werd reeds lang verwacht en is nu eindelijk hier. REPUR BIO is het resultaat van intensief ontwikkelingswerk en heeft in de gehele sector veel opzien gebaard. De nieuwe BIO infrarood verwarmingen zijn voorzien van een verscheidenheid aan opmerkelijke voordelen:

Voordeel 1:  REDPUR BIO is een innovatief verwarmingssysteem dat geheel van natuurlijke, milieuvriendelijke onderdelen is vervaardigd.

Voordeel 2: REDPUR BIO verhoogt het gezondheidswelzijn en zorgt voor een gezond en energetisch positief klimaat.

Voordeel 3: REDPUR BIO heeft een plano convexe vorm, die ontstaat tijdens het verwarmen en het verwarmingselement een puristisch elegante look geeft en kan worden geïndividualiseerd door het bedrukken van de voorkant.

Voordeel 4:  Positieve CO2 balans. Omdat de infrarood verwarming op elektriciteit werkt, is de CO2- uitstoot alleen afhankelijk van het soort stroom. Maar: bij 50% elektriciteitbesparing is ook de CO2-uitstoot 50% minder.

Voordeel 5: REDPUR BIO infrarood verwarmingen zijn innovatieve systemen die concurreren door nog hogere energie-efficiëntie en een hoger stralingsvermogen, eenvoudige en gemakkelijke installatie, absolute onderhoudsvrij zijn en een lange levensduur hebben.

"Fotonische“- Technologie voor een duurzaam welzijn

Het principe van de energetisering was reeds bij onze oma’s bekend en werd bijvoorbeeld toegepast voor natuurlijke “conservering” van levensmiddelen. Wellicht herinnert u zich nog dat vers geoogste wortelen eerst nog een tijd lang in het zonverwarmde zand werden opgeslagen - en de smaak van met zonne-energie verrijkte groenten ergens tijdens de volgende winter?

De “fotonische” technologie is gebaseerd op deze “oude kennis” en ontwikkelt tegelijkertijd de kennis van zonne-energie onder bioenergetische aspecten verder. In essentie gaat het om de verrijking van lucht, water en biologische structuren met positieve energie uit de kracht van de zon. Door de zonnestraling vormen zich energierijke deeltjes in de natuurlijke atmosfeer - zogeheten fotonen van licht. Voor de menselijke gezondheid is het optimaal als een kubieke centimeter lucht ten minste 2.000 van deze negatief geladen ionen bevat. In de bergen of aan zee bereikt de natuurlijke lucht met ten minste 4.000 tot 8.000 negatieve ionen deze waarde probleemloos. Dit ligt anders in steden alsook binnenshuis: hier bevat een kubieke centimeter lucht vaak minder dan 100 negatieve ionen.

Het ontbreken hiervan beïnvloedt de concentratie en het welzijn. Door de verzwakking van het immuunsystemen wordt het ontstaan van ziekten en allergieën bevordert. Door de “fotonische” technologie worden kleine silicium kristallen met fotonen van licht verrijkt, die daarna continu aan de omgeving worden afgegeven en voor een gezond en energetisch positief feel-good klimaat zorgen. Het fysiologische effect van de negatieve ionen ontvouwt zich in de cel als de energierijke en levensondersteunende effecten van zuivere bergkristallen.

REDPUR heeft de “fotonische” methode aan zijn BIO infrarood verwarming aangepast. Het silicium in een REDPUR verwarmingssysteem neemt net zoveel fotonische energie op als twee tonnen met bergkristal. De fotonen van licht ontvouwen hun positieve en gezondheidsbevorderende werking daarbij, onafhankelijk van de actieve werking van de verwarming. Bij deze integratie van de “vitamine van de lucht” in de REDPUR verwarmingssystemen ontstaat onder andere:

  • Een natuurlijk en zeer gezond en prettig leefklimaat
  • Een verhoging van het algehele welzijn
  • Een positieve stimulatie van de cellulaire activiteit door bioenergetische, biofysische en biochemische factoren
  • Een neutralisering van schadelijke stoffen, elektromagnetische vervuiling en ziektekiemen in de kamerlucht
  • Preventie van stankoverlast