Gratis advies op locatie - REDPUR
bundesweit

Gratis advies op locatie

GRATIS ADVIES OP LOCATIE : ONZE SERVICE - UW VOORDEEL

De REDPUR Experts adviseren u uiteraard ook graag gratis en vrijblijvend direct op locatie. Daarmee kunnen wij een aanbod op maat maken voor een REDPUR infrarood verwarming volgens de specifieke vereisten van uw ruimte. In ons advies op locatie bespreken wij bovendien de optimale afmetingen van uw REDPUR verwarmingssysteem voor een zuinige en energie-efficiënte werking in het dagelijkse gebruik.

Bij een advies op locatie bepalen de REDPUR adviseurs alle benodigde informatie voor een uitgebreide vermogensberekening en een prognose van het te verwachten energieverbruik van de verwarming. Daarbij hoort bijvoorbeeld het testen van de kwaliteit, de isolatie en het vochtgehalte van de gebouwen, locatiespecifieke factoren (binnen- of buitenwanden, de richting , ramen ...) Ook energie toevoersystemen uit de eigen gedecentraliseerde terugwinning van energie alsook het exacte opmeten van uw ruimten met de modernste techniek behoren bij deze berekening.

Uiteraard beantwoorden de medewerkers van de REDPUR partners bij deze gelegenheid tevens alle andere vragen, bijvoorbeeld over de werking van de REDPUR producten, de materialen, de panelen, de optimale montageplaats voor uw REDPUR infrarood verwarming alsook over de verschillende REDPUR ontwerpen en een interieurvormgeving van het ontwerp van de ruimte met de REDPUR producten.

De REDPUR full service op locatie omvat uiteraard ook competente ondersteuning bij alle andere open vragen van de bouwplanning omtrent het voldoen aan de benodigde vergunningen en licenties bij de keuze van het optimale elektriciteitstarief. Onze samenwerking met ervaren vakmensen en architecten zorgt voor een soepel bouwproces en het later storingsvrij functioneren van de REDPUR precisie producten.

Profiteer van de jarenlange ervaring van REDPUR en de REDPUR partnerbedrijven voor uw persoonlijke energietransitie met een REDPUR infrarood verwarming.

Onze service is in uw voordeel!