Visie - REDPUR
bundesweit

De REDPUR visie

De ondernemersvisie van REDPUR is gericht op uitblinken. Met onze evolutionaire infrarood verwarming, andere kwaliteitsproducten en sterke adviesvaardigheden willen wij in een groeiende markt voor infrarood verwarmingen en innovatieve verwarmingssystemen permanent de toppositie innemen. Onze prioriteiten liggen bij innovatie, de continue doorontwikkeling van onze producten en van de Redpur portefeuille als geheel, alsook een efficiënt distributiesysteem.

Net als andere Zuid-Duitse bedrijven garandeert REDPUR zijn klanten de hoogste kwaliteit en uitstekende service. Tegelijkertijd streeft Redpur ecologische doelen na. De evolutionaire infrarood verwarming en de andere producten van REDPUR zijn inbegrepen in ons basisconcept om energievrijheid te creëren. Een REDPUR infrarood verwarming, onze fotovoltaïsche apparaten alsook een gepatenteerde infrarood warmwaterboiler, die volgend jaar verschijnt, kunnen onze klanten over een grotendeels autarke energievoorziening uit duurzame bronnen beschikken. Het bedrijfsdoel van de REDPUR familie omvat de mogelijkheid van energievrijheid voor alle mensen. Om deze visie te realiseren, vertrouwen wij op de laatste stand van de moderne verwarmings- en milieutechniek.

Het REDPUR distributiesysteem - servicegericht, professioneel en persoonlijk bekwaam

De evolutionaire REDPUR infrarood verwarming dient het warme hart van iedere ruimte te zijn, waarvan de eigenaars hebben gekozen voor een samenwerking met ons bedrijf en daarmee voor de perspectieven van hun persoonlijke energievrijheid. Binnenkort wordt landelijk uitvoerig overleg gepleegd in de REDPUR distributiecentra en de REDPUR distributiestudio’s omtrent milieuvriendelijk, kostenefficiënt en energie autark verwarmen met een REDPUR infrarood verwarming. De eerste vijf Redpur distributiecentra in Zuid-Duitsland zijn reeds actief en hebben een voorbeeldrol met het duidelijke concept voor onze andere filialen.

Met het distributiesysteem wil REDPUR zich duidelijk van andere aanbieders onderscheiden. De infrarood verwarmingen en alle andere REDPUR producten zijn bijvoorbeeld niet online of telefonisch te koop, waarbij kopers van hoogwaardige en complexe energie- en milieutechniek onvermijdelijk met veel vragen blijven zitten. REDPUR biedt zijn klanten uitgebreid en persoonlijk advies - bij de keuze voor een infrarood verwarming of een ander REDPUR product, uiteraard inclusief een vakkundig advies op locatie, alsook tijdens het totale installatie- en bouwproces. Door technische expertise, adviesvaardigheden en onze samenwerking met ervaren architecten en vakmensen genieten REDPUR klanten van een complete één-stop-service met tal van extra opties en daarmee dat bekende “beetje extra”.

Energievrijheid met REDPUR - binnenkort ook internationaal

Vanaf volgend jaar zal REDPUR met zijn concept van de ecologische energievrijheid ook op de internationale markt aanwezig zijn. De productiefaciliteit op de Zwabische Jura zal de REDPUR infrarood verwarming dan eerst in tien nieuwe landen gaan leveren.

Onze visie is in de toekomst alle nieuwe huizen met onze evolutionaire producten uit te rusten en alle bestaande olie-, gas- of houtgestookte verwarmingen door een innovatieve en ecologische REDPUR infrarood verwarming te vervangen.

Met onze voortdurend in ontwikkeling zijnde producten voor “evolutionair verwarmen” streven wij naar wereldwijd marktleiderschap. Ons doel van het creëren van energievrijheid is daarbij verbonden met de best mogelijke professionele en persoonlijke competentie.