Geschiedenis - REDPUR
bundesweit

De geschiedenis van REDPUR

Het ontstaan van Redpur is verankerd in een unieke situatie. In de groeiende markt voor infrarood verwarmingen en innovatieve verwarmingssystemen hebben vier Zuid-Duitse ondernemingen zich samengevoegd tot één nieuwe aanbieder. Na hun scheiding van de vorige marktleider, zeer gedetailleerde marktanalyses en de kennis dat er momenteel geen vergelijkbare goede alternatieven zijn voor moderne infrarood verwarming, richten zij het bedrijf Redpur op met de ziel, het product “infrarood verwarming” door eigen innovaties tot uitblinken te brengen.

De REDPUR-Basis - expertise van vier doorgewinterde ondernemers-persoonlijkheden

De uitgebreide knowhow van de vier partners lag uiteraard ten grondslag aan REDPUR. De technologische kern van het nieuwe bedrijf bestaat uit de expertise van één van de grootste verwarmingsgeleider fabrikanten uit de auto-industrie voor de productie van pure infrarode warmte. De tweede Redpur partner had in zijn Zwabische precisie smederij reeds infrarood verwarmingen ontwikkeld en vervaardigd. Hier kwam de ondernemerskennis van de familie bij: de echtgenoot had jarenlang voor het bedrijf van de marktleiders voor infrarood verwarmingen ontwikkeld en geleid. Zijn vrouw verwierf uitgebreide bedrijfs- en productie-ervaring in het eigen familiebedrijf, dat haar vader uiteindelijk aan de huidige Redpur verwarmingsgeleider experts verkocht. In het fabrieksgebouw van de voormalige borduurderij bevindt zich intussen het hoofdkantoor van Redpur. De cirkel sloot zich met de samenvoeging van de expertise van alle deelnemende ondernemers in de oprichting van REDPUR. 

Het resultaat - de evolutionaire REDPUR infrarood verwarming

De vier Zuid-Duitse bedrijven hebben samen de evolutionaire infrarood verwarming ontwikkeld. Ten opzichte van andere infrarood verwarmingssystemen heeft het product uit de Zwabische Jura tal van unieke eigenschappen. Een REDPUR infrarood verwarming onderscheidt zich duidelijk van alle andere vergelijkbare producten op de markt. REDPUR garandeert zijn klanten een innovatief product en ontwikkelt zijn infrarood verwarmingen continu verder. 

Door 72 maanden garantie van twee innovatieve en economisch gezonde partnerbedrijven alsook ervaren en technologisch competente verkoopexperts creëert REDPUR voor zijn evolutionaire product tegelijkertijd een unieke basis van vertrouwen.